top of page

Alma Mater byla jednou z neziskovek na Andělském Křídlení v Gongu – ve čtvrtek 29.11.2018

Alma Mater se letos poprvé zúčastnila jako jedna z neziskových organizací již XIII. ročníku benefiční akce ADVENT PLNÝ KŘÍDLENÍ, kde se představilo na50 místních neziskovek a také celoroční spolupracující platforma KŘÍDLENÍ.

Pozvání, jak na dopolední tak odpolední část, jedinečné komunitní akce bylo skvělým způsobem, jak naladit sebe, přátele, rodinu, známé na všímavost a laskavost, která k adventnímu období patří.

V dopoledním programu na téma FUNDRAISING & DESIGN mohli návštěvníci využít 3 ZÓNY / VÍCE NEŽ 20 OSOBNOSTÍ / INSPIRACI / KREATIVITU / ZÁŽITKY. Do tohoto programu se aktivně zapojila Markéta Mikuláčková s Muzikoterapií Tibetskými mísami a Alma Mater zde zajišťovala cateringové služby a naše horké polévky a domácí koláčky opravdu chutnaly.

V odpoledním programu se představilo na 50 neziskovek z celého regionu se svými rukodělnými výrobky a občerstvením, které jinde nenajdete / přes 1500 DÁRKŮ, které udělají radost nejen obdarovaným / PROSTOR pro setkání neziskovek, společensky odpovědných organizací a veřejnosti / KREATIVITA v dílnách jako způsob sdílení, inspirace a komunikace / PŘÍBĚHY, které rozbuší srdce a nutí přemýšlet / KŘÍDLÍCÍ tváře a fotokoutek / Dětský RÁJ / DRAŽBA s přesahem / PROŽITKY / LASKAVOST / VŠÍMAVOST.

Hlavní program – rozsvícení vánočního stromku v Dolních Vítkovicích před Gongem a koncert Patrika Kee pod křídly moderátorů Radka Erbena a Nikol Birklenové vypukl v 17h.

My jsme za Alma Mater představili projekt Šance na život – dobrovolné registrace potencionálních dárců kostní dřeně a prodejem perníčků z dílny šikovných děvčat Liberdových,  prodejem vánočních dekorací a zajištěním cateringu jsme se také snažily získat prostředky na lázeňský pobyt pro 2 nemocné ženy a jsme moc rády, že se nám to podařilo.

Děkujeme všem !

bottom of page