top of page

Spolek Alma Mater uspořádal ve spolupráci s knihovnou K3 kurz korfského vaření

Spolek Alma Mater ve spolupráci s knihovno K3 uspořádal ve čtvrtek 7.3. 2019 kurz vaření zdravé středomořské kuchyně a pod vedením Evy a Dimitrise Priftis se dvanáct zájemců o toto kulinářské umění učilo připravovat jídla, která jsou typická pro řecký ostrov Korfu.

V bohatém menu nechyběly mořské ryby, pokrmy z řeckého jogurtu, zeleniny, brambor, olivového oleje, koření a bylin a na závěr typická řecká káva. Vaření bylo rovněž doplněno o zajímavosti z výroby a upotřebení olivového oleje, různých druhů koření a bylin, které se v řecké kuchyni také hodně využívají. Jídlo bylo výtečné a můžeme teď naše kuchařské umění obohatit o další skvělé recepty.

IJÁ MAS ! NA ZDRAVÍ !

IMG_3736
IMG_3705
IMG_3718
IMG_3721
IMG_3722
IMG_3726
IMG_3734
IMG_3714
IMG_3713
IMG_3711
IMG_3698
IMG_3694
IMG_3692
20190307_171029_HDR
20190307_163333_HDR
20190307_150713_HDR

Comments


bottom of page