Spolek Alma Mater uspořádal ve spolupráci s knihovnou K3 kurz korfského vaření

Spolek Alma Mater ve spolupráci s knihovno K3 uspořádal ve čtvrtek 7.3. 2019 kurz vaření zdravé středomořské kuchyně a pod vedením Evy a Dimitrise Priftis se dvanáct zájemců o toto kulinářské umění učilo připravovat jídla, která jsou typická pro řecký ostrov Korfu.

V bohatém menu nechyběly mořské ryby, pokrmy z řeckého jogurtu, zeleniny, brambor, olivového oleje, koření a bylin a na závěr typická řecká káva. Vaření bylo rovněž doplněno o zajímavosti z výroby a upotřebení olivového oleje, různých druhů koření a bylin, které se v řecké kuchyni také hodně využívají. Jídlo bylo výtečné a můžeme teď naše kuchařské umění obohatit o další skvělé recepty.

IJÁ MAS ! NA ZDRAVÍ !

IMG_3736

IMG_3736

IMG_3705

IMG_3705

IMG_3718

IMG_3718

IMG_3721

IMG_3721

IMG_3722

IMG_3722

IMG_3726

IMG_3726

IMG_3734

IMG_3734

IMG_3714

IMG_3714

IMG_3713

IMG_3713

IMG_3711

IMG_3711

IMG_3698

IMG_3698

IMG_3694

IMG_3694

IMG_3692

IMG_3692

20190307_171029_HDR

20190307_171029_HDR

20190307_163333_HDR

20190307_163333_HDR

20190307_150713_HDR

20190307_150713_HDR